Webshop 24/7

Eigen productie

Eigen transportdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ervaren klantendienst

Over ons

VVSnv biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende one-stop-shop voor het inrichten van de openbare ruimte .

Het gamma omvat onder meer signalisatie, straatmeubilair, veiligheidsmateriaal en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.

Wij zijn
plaat(s)makers

PLAATS (de; v(m); meervoud: plaatsen) Publieke ruimte met straatmeubilair van VVSnv : – PLAAT: groot plat oppervlak voor opschriften: verkeersbord ; Bewegwijzering . MA-KER (de; m,v; meervoud: makers) – vervaardiger .

Missie

Wij zijn de grootste totaalinrichter, van de Belgische publieke ruimte, voor signalisatie en straatmeubilair met duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Wij groeien jaarlijks met meer dan 10% door een continue versnelling, verbetering en digitalisering van onze klantenservice.

Elke dag wordt onze werkwijze professioneler en onze werkomgeving aangenamer.

Onze visie

VVSnv zal een snelle en betrouwbare partner zijn voor de inrichter van de publieke ruimte.

Samen met onze klant realiseren we een aangename en veilige leefomgeving door middel van duurzame en kwalitatieve totaaloplossingen.

VVS zal gemakkelijk toegankelijk zijn. We gaan onze klant snel helpen door middel van duidelijke informatie en afspraken, zowel online als via ons professioneel team.

Eigen productie afdeling

VVSnv is distributeur van verschillende topmerken binnen onze sector. Daarbuiten zijn wij ook producent van signalisatie en straatmeubilair.

Als producent houden wij vinger aan de pols met de laatste ontwikkelingen en streven wij naar de hoogste kwaliteit op de markt.

Ook binnen onze sector is digitalisering de toekomst. Wij denken vandaag reeds aan het straatbeeld van morgen.

Maar daar lees je hieronder meer over.

Wij zijn
leveranciers

le·ve·ran·cier (dem/v/xmeervoud: leveranciers)1iem. die goederen of waren levert

Snelle leveringen

VVSnv beschikt over moderne apparatuur, degelijke infrastructuur en men kan bovenal terugvallen op een team van vakmensen

Deze gouden combinatie laat ons toe om de leveringstermijnen zo kort mogelijk te houden en deze ten alle tijde zo transparant mogelijk te communiceren.

Omdat we weten dat onze klanten aan deadlines gebonden zijn, blijven wij ook in de toekomst onze productieprocessen optimaliseren en onze levertermijnen bewaken.

Eigen plaatsingsdienst

“Wat je zelf doet, doe je beter”, een uitspraak waarmee iedereen bekend is. Toch is enige voorzichtigheid geboden. Onze oplossingen hebben vaak specifieke plaatsingsrichtlijnen, bevatten complexe elementen en zijn van grote waarde. Bovendien moeten ze de veiligheid garanderen en een gebrekkige plaatsing is nefast.

Ons plaatsingsteam bestaat uit ervaren arbeiders, die allen over de nodige kwalificaties beschikken en vertrouwd zijn met onze producten. Ze verzorgen het plaatsen, wegnemen, monteren of demonteren van diverse oplossingen. Onze vakmannen kunnen worden ingezet voor zeer uiteenlopende projecten, groot of klein, complex of eenvoudig.

Ervaren binnendienst

Onze binnendienst is als een wandelende kennisdatabank. Ze hebben waardevolle informatie voorhanden én denken met u mee om u zo de beste oplossing voor te stellen.

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om één van onze medewerkers te contacteren. Onze adviseurs zitten te popelen om u verder te helpen.

Wij zijn
ruimtevaarders

Ruim·te (de; v; meervoud: ruimtes) – onbegrensde verzameling van publieke en/of openbare plaatsenruim·te·vaar·der (de; m,v; meervoud: ruimtevaarders) – 1 – iem. die een tocht maakt in de ruimte.

VVSnv is de toekomst

Uiteraard zijn we geen ruimtevaarders die rondzweven in de kosmos, maar we verdiepen ons wel in de toekomst van ons straatbeeld of wat wij noemen “de publieke ruimte“.

Hoe zal ons straatbeeld eruit zien in de (nabije) toekomst? Welke technologieën en materialen kunnen we integreren of ontwikkelen om de veiligheid én functionaliteiten van de publieke ruimte naar een hoger niveau te tillen? Hoe besteden we aandacht aan duurzaamheid, smart cities en andere trends?

VVSnv denkt out of the box en wil hierbij de eerste zijn in de sector!

Signalisatie van morgen, vandaag

Vandaag al zijn wij koploper op vlak van innovatieve oplossingen. Een mooi voorbeeld van hoe technologie en duurzaamheid hand-in-hand gaan, is ons digitaal parkeerverbodsbord.

Samen met enkele partners heeft VVSnv een oplossing bedacht voor de (vaak rommelige) tijdelijke parkeerverbodsborden. De tijdintervallen, waarop de plaatsen gereserveerd zijn, worden vanop afstand ingegeven én aangepast.

Ze worden digitaal weergeven op het bord en maken zo komaf met krijt of stickers. De borden zijn bovendien voorzien van een gps-trackingsysteem. Logistiek erg handig, maar ook bij diefstal of onterechte verplaatsing een voordeel! Er is zelfs een ingebouwd alarmsysteem, hoor je het belletje al rinkelen?

Straatmeubilair zonder grenzen

Niet alleen op gebied van signalisatie, maar ook in de ontwikkeling van straatmeubilair staat de tijd niet stil.

Iedereen is vandaag connected en wil dit ook graag continue zijn. Eén van de oplossingen die VVSnv hiervoor heeft zijn publieke oplaadpunten verwerkt in straatmeubilair, zoals zitbanken, picknickbanken, etc, zodat u op elk moment uw mobiele apparaten kan opladen en aldus niet zonder batterij komt te zitten.

Zo hebben we ook een oplossing bedacht om uw elektrische fietsen op te laden aan publieke fiets-stallingen. U kan het zo gek niet bedenken zonder dat VVSnv er een oplossing voor heeft.

En dit is maar een topje van de ijsberg.

Onze
historiek

his·to·rie (de; v; meervoud: histories, historiën) 1. geschiedenis 2. verhaal 3. zaak, aangelegenheid

OPRICHTING
2 oktober 1978

In oktober 1978 startte Dhr. Willy Verjans een eenmanszaak onder de naam Verjans Veiligheid & Signalisatie met als hoofdactiviteit handel in veiligheidsmaterialen (PBM’s) en signalisatie. Enkele jaren later werd er ook gestart met de productie van signalisatieborden.
NAAMLOZE VENNOOTSCHAP
2 januari 1989

De eenmanszaak groeide gestaag en in 1989 werd er besloten om over te stappen naar een naamloze vennootschap onder dezelfde naam: Verjans Veiligheid & Signalisatie nv (afgekort VVS nv). Door de stijgende productie van signalisatiematerialen barstte de eerste huisvesting van de firma al snel uit haar voegen. Men besloot daarom om de productie van signalisatiematerialen naar een andere locatie te verhuizen. 5 jaar later werd alles opnieuw onder één dak gebracht. Hiervoor werd er, op de huidige locatie, een nieuw gebouw opgericht dat in 1995 voor het eerst in gebruik genomen werd.
NEDERLANDSE INVESTEERDERS
1 januari 2006

In 2006 verkocht Dhr. Verjans zijn bedrijf aan een Nederlandse investeerder. Willy bleef het management voeren tot 2009 en besloot toen een stap terug te zetten om de fakkel door te geven. Limburger Lieven ’s Heeren werd aangenomen als gedelegeerd bestuurder en bouwde de activiteiten van de firma verder uit. Naast handel en productie in veiligheidsmaterialen en signalisatie werden ook markeringen, fabricatie van straatmeubilair én constructies in aluminium en staal vakgebieden.
TERUG IN LIMBURGSE HANDEN
3 oktober 2011

Twee en half jaar na te zijn gestart bij VVSnv besloot Lieven ‘s Heeren om het roer volledig in eigen handen te nemen. In oktober 2011 heeft hij 100% van de aandelen van de firma Verjans Veiligheid & Signalisatie nv gekocht. Lieven en André ’s Heeren geven vanaf dan richting aan het bedrijf.
NAAMSVERANDERINNG
1 januari 2014

In 2014 werden de PBM activiteiten stop gezet om de volle aandacht te kunnen richten op de verdere uitbouw van de andere activiteiten. De afdeling werd verkocht aan de firma Imes-Dexis uit Hasselt. Vervolgens werd in 2015 een logo- en naamsverandering doorgevoerd. De nieuwe naam is Verkeers & VeiligheidsSignalisatie nv (VVSnv). De specialiteiten zijn Pictogrammen, Signalisatie, Markeringswerken en Straatmeubilair.
GROEIONDERNEMING
Heden

Vandaag timmert het gemotiveerd en ervaren VVS-team onder leiding van de familie ‘s Heeren nog steeds verder aan de verbetering en vooruitgang van het bedrijf. Ondertussen brengen we hét compleetste gamma op de markt en zijn we een one-stop-shop voor het inrichten van openbare ruimte. Door steeds meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de toch wel ‘klassieke’ sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent. Mede hierdoor kende het bedrijf de laatste tijd een enorme groei.
Previous
Next