Webshop 24/7

Eigen productie

Eigen transportdienst

Eigen plaatsingsdienst

Ervaren klantendienst

Oplossingen

Wij
denken
graag
met u mee…

…bij de zoektocht naar de meest optimale oplossing binnen de meest uiteenlopende situaties.

Schoolomgevingen

Oog voor veiligheid, beleving én kleur

Alles begint met vlot op school aankomen, in alle veiligheid. Denk maar aan een autovrije schoolpoort en een fietsenstalling waar men snel en eenvoudig de fiets kwijt kan, zonder schade.

Bij VVS kunt u terecht voor het totaalplaatje. Ook denken we graag met u mee over de (her)inrichting van uw schoolplein, waar speelplezier centraal staat. Onze afvalbakken, zitbanken en markeringen zijn zeer kleurrijk, maar bovenal milieuvriendelijk, duurzaam en vandalismeproof.

Prikkel de jeugd en zorg ervoor dat uw speelplaats een verlengstuk wordt van het klaslokaal. Thermoplastische markeringen daagt de leerlingen uit te bewegen en om samen te spelen.

Daarnaast kunt u ze ook gebruiken om verschillende zones en wachtstroken aan te duiden.

Architecten en studiebureau’s

One-stop-shop én advies voor een inspirerende buitenruimte

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor het inrichten van de buitenruimte? VVS is reeds 30 jaar actief op de (signalisatie) markt en zet de laatste jaren hard in op straatmeubilair.

Bijgevolg kunnen wij u een compleet pakket aanbieden voor de inrichting en beveiligen van openbare ruimten. Enerzijds verdelen wij verschillende A-merken, anderzijds beschikt VVS over een eigen productielijn.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ruim assortiment standaard elementen of u kunt opteren voor maatwerk. Bijna alles is mogelijk. Kortom; we hebben een oplossing voor elke situatie, voor iedere omgeving en passend binnen elk budget.

We zijn niet alleen een one-stop-shop, maar ons team denkt graag met u mee. Contacteer ons vrijblijvend.

Steden en gemeenten

Maak het straatbeeld van uw stad of gemeente nóg aantrekkelijker

Bent u op zoek naar een inspirerende inrichting voor uw stad of gemeente? Een gezonde omgeving, dat inwoners uitnodigt elkaar te ontmoeten, heeft absoluut een positieve invloed op de leefbaarheid van uw stad. Denk maar aan voldoende, comfortabele zit- en picknickplekken in een groene omgeving.

Zorg ook voor een efficiënte afvalverzameling en afvalbeheer. Wenst u minder auto’s in het centrum en wilt de mensen stimuleren om de fiets te nemen? Voorzie dan ook parkeergelegenheid aan de rand van de stad en voldoende voorzieningen voor fiets parkeren in de binnenstad.

U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen, afgestemd op het type publiek en de omgeving. Of het nu voor centra of voor buitengebieden is.

Producten geschikt voor steden en gemeenten

Zorgcentra

Nodig uit tot bewegen en ontmoeten, in alle comfort

Veel ouderen bewegen te weinig of zonderen zich af. Onze senioren zitbanken zijn een ergonomisch hoogstandje. Ze bieden een hoger zitcomfort dan de standaard banken.

Hun verhoogde zitvlak, de aangepaste zitting en de armsteunen dragen bij tot een makkelijkere in- en uitstap. Creëer de ideale ontmoetingsplek voor de bewoners, ook voor zij die minder goed te been zijn.

U biedt ook meer bewegingsruimte door de plaatsing te voorzien in een mooi aangelegde tuin, langs de looproutes van uw zorginstelling.

We denken graag met u mee.

Producten geschikt voor zorgcentra

Ecologische oplossingen

Economisch en ecologisch

Kwalitatieve producten, met een eigentijds design én bovendien ecologisch verantwoord? Het kan!

VVSnv wil graag zijn steentje bijdragen door een reeks eco oplossingen te promoten. Bij de productie wordt gebruik gemaakt van 100% gerecycleerde/recycleerbare materialen.

De ecologische voetafdruk wordt bovendien nog kleiner door gebruik te maken van groene energie, het hergebruiken van koelwater, … Deze eco oplossingen zien er mooi uit én vragen weinig tot geen onderhoud.

Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Zijn ze uiteindelijk toch aan vervanging toe, dan kunnen ze opnieuw 100% worden gerecycleerd.

Zo kiest u voor design, terwijl u ook een milieu- en prijsbewuste keuze maakt!

Producten geschikt voor ecologische oplossingen

Industrie

Net een stap verder dan wat de normen voorschrijven

Het inrichten van de ruimten in en rond uw bedrijf moet functioneel, toegankelijk, maar bovenal veilig zijn.

Voorkom onnodige kosten aan uw materiaal en zorg dat uw bezoekers en werknemers in alle veiligheid kunnen circuleren dankzij onze aanrijbeveiliging en markeringen.

Denk ook eens na over ontspanningsmogelijkheden en de ruimte om een frisse neus op te halen tijdens de pauze. Zo kunt u bij ons terecht voor picknickbanken, overkappingen, fietsparkeer voorzieningen, oplaadpunten, …

Want een aangename pauze en een gezonde omgeving dragen bij tot een lager ziekteverzuim.

Bekijk zeker ook eens: industrie-signalisatie, onze oplossingen voor een stijlvolle bewegwijzering voor industrie terreinen.

Producten geschikt voor industrie